BIG JUMPING SHOW

06.02.2015 14:13

Dňa 8.3.2015 sa uskutoční Prvá BIG JUMPING SHOW v Bratislave v športovej hale Mladosť. JUMPING FIT DAY je prvým športovým podujatím ročnej série organizovanej agentúrou BeCool, ktorá je najvýznamnejší organizátor športových podujatí. Séria FIT DAY bude pokračovať v každom ročnom období vždy jednou zaujímavou akciou - Jar, Leto, Jeseň a Zima.


Čakajú Vás 4 hodiny nepretržitého športového zážitku plného zábavy, endorfínov a radosti z pohybu. :) Jumping je originálne, zábavné skupinové cvičenie na patentovaných trampolínach, určené pre všetky vekové kategórie, od detí, cez športovcov až po seniorov.

Zaregistrujte sa a zaskáčte si s nami na PROFI trampolínkach v sprievode motivujúcej hudby a pod vedením  profesionálnych inštruktorov Jumping ® v Bratislave. JUMPING SHOW sa bude konať v hlavnej sále športovej haly Mladosť na Trnavskej ceste 39, kde bude k dispozícií aj detská zóna - detský Jumping a detská prekážková dráha pre Vaše ratolesti. Každý účastník/účastníčka dostane občerstvenie a získa 15 % zľavu na nákup pánskej/dámskej kolekcie adidas OC Retro a Bory Mall.

Program:
08:00 - 09:00 registrácia
09:30 - 10:20 Jumping&Workout s Miškou Dankovou Štúdio Jump
10:30 - 11:20 Jumping Power s Luckou Brndiarovou Štúdio Jump

12:30 - 13:30 Fit Fight/Dance

Registrácia/rezervácia trampolínky: on-line prostredníctvom predpredaj.sk alebo osobne na Recepcii Štúdio Jump

Štartovné je možné zaplatiť platobnou kartou pri prihlásení sa on-line a využitím platobného terminálu v rámci prihlasovacieho systému, prípadne osobne ne recepcii Štúdio Jump.
www.studiojump.sk

Pri problémoch s platbou kontaktujte dankova@sportkidsacademy.sk

https://www.facebook.com/#!/pages/Bratislava-mesto-Slovakia/Studio-JUMP/108252577797