Flowin

19.02.2014 00:14

Schudni pomocou FLOWIN®-u, fenoménu v oblasti fitness, ktorý sa nezadržateľne šíri po celom svete, a zlepši svoju stabilitu, pevnosť, pružnosť a rýchlosť!

VIDEOUKÁŽKA

FLOWIN® je nový koncept cvičenia a posilňovania na špeciálnej platni vyvinutý vo Švédsku. Dokáže nahradiť tradičný tréning v posilňovni so závažím aj aerobik a pritom sa dá naplno cvičiť bez doskokov a zaťažovania kĺbov. Tréning je natoľko intenzívny, že kilogramy idú dole aj bez toho, aby človek musel behať alebo skákať.

FLOWIN® aktivuje v každom cviku niekoľko svalových skupín. Cvičí sa v stoji, v kľaku, v polohách na chrbte, na bruchu alebo na boku. Oporu telu pri cvičení zabezpečuje 5 špeciálnych mäkkých podložiek, ktorých povrch je navrhnutý tak, aby pri pohybe na platni vznikal určitý odpor. Tým, že svaly pri pohybe na platni musia vykonávať a následne brzdiť pohyb cvičiaceho, vzniká mimoriadne intenzívna svalová činnosť.

Nie je to len obyčajné šmýkanie a kĺzanie sa, technológia frikčného pohybu umožňuje bezpečné cvičenie na platni. Jeho ohromujúci efekt pritom využíva iba vlastnú energiu a hmotnosť jednotlivých častí tela. Kombinácia záťaže a pohybu dokáže vygenerovať pre každého maximálne svalové úsilie bez ohľadu na vek.

Už ťa nebaví trápiť sa celé hodiny v posilňovni bez viditeľných výsledkov? Túžiš po dobrom jedle a zároveň aj po štíhlej a vypracovanej postave? Tak neváhaj a príď si vyskúšať nový fitness koncept, ktorý si ťa  z í s k a !

 

https://www.facebook.com/#!/pages/Bratislava-mesto-Slovakia/Studio-JUMP/108252577797