Priadanie hodín FLOWIN, PILATES, TABATA

05.09.2014 20:34

Pilates sú cvičenia vykonávané s vlastným telom, pomocou ktorých dosiahnete optimálnu telesnú kondíciu. Táto metóda odstraňuje bolesti chrbta, zlepšuje ohybnosť, silu, vytrvalosť, rovnováhu, koordináciu, dýchanie a telesný vzhľad. Vytvára štíhle svaly a cvičenie vyrovnáva svalové disbalancie.

Už po niekoľkých cvičeniach zaznamenáte pozitívne výsledky. Pilates totiž napomáha tomu, aby človek začal chodiť vystretý a cvičenia mu upevnia svaly. Navyše prestanú vás trápiť bolesti chrbta. Pilates postupne dodržiavaním pravidelnosti v cvičenia už čoskoro vytvára dojem, že ste znížili svoju hmotnosť. Spôsobí to fakt, že pilatesovými cvikmi začnete držať rovno plecia a do výšky sa vám vytiahne hlava a chrbát.

Tabata je intenzívny 30 min intervalový tréning zameraný na problemtické partie ako sú brucho, boky, zadok. Striedaním intervalových fáz workout/rest dochádza v tele organizmu k lepšiemu spaľovaniu tukov počas celej doby cvičenia. Tabata je skupinové cvičenie pri ktorom si dokážete uvedomiť, kde máte svoje hranice.

https://www.facebook.com/#!/pages/Bratislava-mesto-Slovakia/Studio-JUMP/108252577797